Aloe Ever-Shield Deodorant

Skånsom og effektiv deo som holder dig frisk længe.
Læs mere

Aloe Lips 1 stk.

Hold smilet i form i al slags vejr! Kombinationen af Aloe vera, jojobaolie og bivoks gør dine læber bløde og glatte og beskuytter dem mod vejr og vind.
Læs mere

VELKOMMEN til AloeveraKompagniet's døgnåbne butik. Her er alt hvad du har brug for indenfor kosttilskud, hudpleje, kropspleje og makeup og du kan også finde flere produkter til pleje af dine dyr.    

Produkterne er fra firmaet, Forever Living Products, og de fleste er baseret på økologisk dyrket Aloe Vera.

Produkterne er af så høj kvalitet, at Forever giver dig 90 dages tilfredshedsgaranti, når du køber dine varer hos os. Det vil sige, at hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med produktet, så returnerer du bare den tomme emballage samt kvitteringen og får alle pengene retur! Dette gælder også ved gavekøb!!

Udover høj kvalitet får du også personlig service med rådgivning om bl.a. anvendelsesmuligheder af produkterne. Du kan også arrangere en venindeaften med wellnes, sundhed eller makeup som tema. Eller bare en produktdemonstration - dette koster ikke noget. Du vil som værtinde m/k kunne vælge produkter for 10% af aftenens omsætning.

Du kan bestille produkter på tilf. nr.: 22 28 02 13 eller mail aloeverakompagniet@outlook.dk eller sms. 

For at se priser i shoppen skal du oprette dig som kunde ved at klikke på "login" øverst på siden og derefter "skab konto". Herefter kan du handle direkte herfra siden.

Når du opretter dig som kunde med log in - så får du en gratis Aloe lips med i din første bestilling værdi: 34,-kr.

Aloe lips er en super lækker læbepomade uden vand. Den indeholder selvfølgelig Aloe vera, men også bivoks og jojobaolie, som gør læberne bløde og beskytter dem mod vejr og vind. Kan bruges til utrolig mange ting f.eks. på neglebånd og kløende insektstik.

Aloe Ever-Shield art. 62 er en deodorant uden aluminiumklorid. Hvis du har fulgt med i nyhederne om det skadelige aluminium, så kan du være helt sikker på at undgå det i vores deodorant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du er medlem af en forening, som Aloeverakompagniet, har indgået samarbejdsaftale med, så husk at oplyse navnet på din forening - så er du sikker på, at du og foreningen får gavn af købet. 

 

 

 

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera